ТОПЛИ МЕЗЕТА

1.Пилешки жулиенчета/пилешко филе, пикантен сос/

2.Гъши дроб със сос „Мадейра"/гъши дроб, карамелизирана ябълка, сос Мадейра/

3.Охлюви по бургундски/охлюви, масло, магданоз, риган, чесън/

4.Хрупкави пилешки филенца /пилешко филе, корнфлейкс, царевица, пикантен чесново майонезен сос/

5.Свински жулиенчета/свинско бон филе, пикантен сос/

6.Бански старец, запечен на глинен сач в червено вино, чесън и бански подправки

7.Запечено козе сирене, полято с мед, поръсено с печени орехови ядки и сусам

8.Сирене в пергамент с пиперки, домати и пресни подправки, изпечено на жар

9.Качамак със сирене и масло в гюведже

10.Панирани топени сиренца, поднесени със сладко от боровинки

11.Пържени хрупкави калмари по гръцки, поднесени с лимонов дресинг/калмари, лимон, зехтин, чесън/

12.Скариди Саганаки/скариди, доматен сос, Фета сирене/

13.Сотирани скариди с копър, чесън и перно

14.Октопод на барбекю със зехтин и риган/октопод, зехтин, риган, лимонов дресинг/

15.Гриловани калмари с лимонов дресинг

16.Задушени манатарки в зехтин/манатарки, зехтин, копър, чесън/

17.Задушен спанак с манатарки и кедрови ядки/спанак, манатарки, чесън, кедрови ядки, пармеджано/