СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ СВИНСКО МЕСО

1. Печено сръбско прасенце пълнено с месо, завито на руло

2. Банска капама по оригинална банска рецепта/свинско, пилешко, телешко месо, бански суджук, кървавица, дробка, чекане, кисело зеле, ориз, червено вино, бански подправки, задушени на фурна в глинен съд, запечатан в тесто/

3. Катино мезе по стара домашна рецепта /свинско, лук, гъби, доматен сос/

4. Цял свински джолан/запечен на фурна, гарниран с картофи по селски, гъби и собствен сос/

5. Свинска рибица с манатарки

6. Пълнен свински врат със сушени домати, спанак и каперси, залято със сос „Братенджус"

7. Кавърма по бански в керемида/свински врат, бански суджук, гъби, пиперки, кромид, бански подправки/

8. Сочни свински каренца на тиган, гарнирани с ориз, картофки с домати, Конкасе

9. Шницеп по виенски/свинско бон филе, масло, картофки/

10. Свински ароматник/свинско бон филе, сос демиглас, гарнирано с картофено пюре/

11. Печено прасенце на фурна /прасенце сукалче, пълнено и поднесено на дървено плато - само по предварителна заявка/

12. Свинско джоланче с кисело зеле